tisdag 18 november 2008

Kort till en 30-åring

Så här blev ett kort till en kompis som fyllde 30 i somras. Bestämde att jag ville göra ett kort lite annorlunda mot vad jag gjort tidigare. Testade en annan vikning. Flickan är förstås en Hänglar & Stänglar stämpel (visst vill man ha alla deras stämplar?!).
På insidan gjorde jag en enkel sedelficka. Stämplarna här är från Hero Arts.

Två namnsdagskort till brorsönerna

Namnsdagskort till brorsonen Max. Stjärnor, mur och tuff grabb är Magnolia stämplar. Skateboarden är en stickers. Ett kort som gjordes i sista minuten men blev rätt nöjd ändå.
Namnsdagskort till brorsonen Måns. Stämpeln är från Hänglar & Stänglar, bokstäverna är foam stickers. Insidan är grabb och bänk Magnolia stämplar.
Ett 50-års kort
Här kommer ett kort jag gjorde i somras till min kusin som fyllde 50-år.
Alla stämplar är Magnolia och bokstäver och siffror är Cuttlebug Hippie Chick.

onsdag 12 november 2008

Alla Hjärtans dag 2007Här kommer lite Alla hjärtans kort från förra året. Översta kortet är ett klister hjärta som jag klätt med snöre. De tre undre korten har Panduro stämplar som först är stämplade på vitt/brunt papper och sen stämplat på rosa/grönt/blått papper. Jag klippte ut lapparna, hjärtat och insidan av öronen och limmade på dom för 3d effekt.

Ny i blogg världen!

Jag välkomnar alla till min nya blogg. Är alldeles grön på just bloggande och hoppas att de som mot förmodan letar sig hit har överseende för min knackiga start. Till en början kommer jag att lägga upp foton på kort och alster jag har gjort det senaste året. Så småningom hoppas jag kunna få ut foto på de kort jag gör mer kontinuerligt.


Första bilden är inte så skarp men detta var ett kort jag gjorde till Mors dag. Journaling och doodlad ram runt kortet, gnuggis bokstäver i vitt under en clear stickers. Fotohörnen är genomskinliga. Mönsterpappret har ett fint pärlemo skimmer som inte riktigt syns på bilden.


Första kortet avklarat, det kommer mera inom kort.... :)