tisdag 20 januari 2009

Plånbok till Bror 2008

Här är ett plånbokskort jag gjorde i november till min brors födelsedag. Det tog sin lilla tid men jag blev riktigt nöjd. Insidan har tre fack, där finner man ett presentkort, kvitto där man ser hur mycket presentkortet är laddat med och ett mini kort med grattis hälsning. I en plånbok har man självklart också en bild på sina älskade barn :).Barnkort 2008

De kort jag gör oftast är förstås till brorsbarnen :). Alla 4 födelsedagar och 12 namnsdagar måste förevigas med ett kort, här kommer några:

Påsk och Skaparkvällar 2008

Blandad kompott från 2008, nån enstaka från 2007. Först Påsk som ni ser och sen kort som är gjorda för våra skaparkvällar på Spongs Bokhandel.Julkort och julprojekt 2008

Här är sista skvätten julkort och julpåsar. Gjorde också en julkalender av tändsticksaskar.tisdag 13 januari 2009

Inkido Blogg-candy

Inkido har många nya stämplar på G så de passar på att ordna en blogg-candy tävling. 3 st vinnare får 5st nya stämplar. Allt man behöver göra är att gå in och lägga en kommentar här och länka till deras sida från din blogg. Lycka till allihopa!

fredag 9 januari 2009

Tävling: Vacker Skyddsängel lottas ut!

Vill du också vara med och ha chans att vinna en jättevacker skyddsängel? Klicka då här: Skyddsängel och skriv en kommentar.
Lycka till allihopa!