tisdag 16 december 2008

Julkort 2008

Årets julkort blev en blandad kompott. Många nya stämplar att använda. Egna och en hel del lånade. Här kommer först de mer traditionella röda korten.

Först ut är ett med Magnolias nya julgran som jag utsmyckat med gem drops.Denna gran är en Panduro stämpel som jag embossat i mossgrönt. Jag har skurit upp två av sidorna på granen så det bler till en dörr, därav en photo anchor som "lås".


Insidan ser ut såhär när man öppnar upp, fick texten lite långt ner bara...


Jag hoppas ingen har missat Thomas Tomten i år. Finns många roliga motiv med denna udda tomte. Här kombinerade jag trassliga thomas med en Hero arts stämpelbård i form av en ljusslinga. Bården är hela 30cm lång så man kan få plats med hela på ett 15x15 kort.

Baksidan med resten av bården.

Dessa kort är från Panduros Marie Klipp serie. Jag har använt kortbasen bara. Det randiga pappret men ser i fönstren är ett dubbelvikt tunnare papper som är rött på baksidan. Den röda sidan blir då insida där jag stämplat God Jul önskar....
Magnolia stämplar från senaste kitet. Dessa stämplar var verkligen fina. Har lånat dessa av Scrapalot-Lina och passar på att tacka för lånet :). De blev flitigt använda!


Här ser man vad som döljer sig bakom fönstren...

Inga kommentarer: