lördag 4 april 2009

Påskkorten för Skaparkväll Mars

Så här blev påskkorten jag gjorde som inspirationskort för Skaparkvällen på Spongs i mars.
På det första har jag använt de nya prickiga cardstock pappren. Dubbelmönstrat brunt prickigt papper. Resten är stämplar från Magnolia, hönsnät, Tilda med kvast, fjädrar och det runda Easter emblemet.

Nästa är gjort med färdiga passepartoutkort. Har skrivit ut Glad Påsk texten från datorn. Använt olika teckensnitt och skapat ett eget mönstrat papper! Mitt i blommorna har jag satt en gem drop. Återigen en Magnolia stämpel :).
Har sett flera som gjort denna typ av kort, man utesluter det mönstrade pappret och använder enbart enfärgat med svart fotomatta. Tyckte det passade bra på påsk som ibland kan vara svårt att hitta passande mönster papper.
På detta har jag först embossat det orangea pappret med Cuttlebugen. Använda gnuggisar som text. Upptäckte dock efter att jag gnuggat på alla bokstäver att de inte riktigt ville sitta kvar. Så då fick det bli 3-d gloss över. Tyckte det passade ännu bättre. Blommorna är doppade i stickles.
Insida:
Baksida:

Nu återstår bara att göra resten av alla påskkort :).

1 kommentar:

Anette sa...

jag gillar verkligen det där kortet utan mönsterpapper där det istället är färgade papper med svart matta. är ju en snabb lösning när man har sån svår beslutsångest som jag har...

kul att ni ska med till enköping i maj. jag lovar er, det blir inte er sista gång...