tisdag 5 april 2011

Förbeställning nya Dies från Cheery Lynn Designs

Nu ska jag presenter en intressant nyhet som jag ska beställa denna vecka. Nya stora Dies från Cheery Lynn Designs. Ni som var på Avesta mässan i helgen såg dom säkert hos Engströms Artstudio som hade med några och visade.
Det som är nytt och spännande med dessa dies är att dom är ordentligt tilltagna i storlek. Det är säkert fler med mig som ibland önskat att era Spellbinders eller Nellie Snellen dies ramar varit nån storlek större. Nu finns det ett alternativ från Cheery Lynn Designs. De lanserar en serie nya dies som heter XL Stackers där största diesen är ca 14x18cm. De funkar i bland annat Cuttlebug och Sizzix Big Shot så du behöver inte köpa en ny stor stans maskin.

Engströms Artstudio har några jättebra videos på hur dessa dies fungerar och där får man en bättre bild på vad man kan använda dessa dies till och precis hur stora dom är:

Det är totalt 6st olika formar/ramar som finns:
Square som finns i rak kant, scalloped och inverted scalloped 279:-

Circle som finns i rak kant, scalloped och inverted scalloped 279:-

Oval som finns i rak kant, scalloped och inverted scalloped 299:-

Coved Rectangle som finns i rak kant och scalloped 299:-

French Flair som finns i rak kant och scalloped 279:-

Rectangle som finns som rak kant och scalloped 279:-

Alla former/ramar finns också i en Silver serie där storleken på diesen är aningen mindre än XL så att man kan använda dom tillsamman på varann och få en snygg inramning. Dessa dies har en rak kant och jag visar en av varianterna här nedan:

Square, Circle och French Flair 279:-
Rectangle, Oval och Coved Rectangle 299:-

Sen kommer det även Doilies och annat som är otroligt detaljerade:

English Teaparty 199:-

French Paistry Doily 199:-

Italian Flourish Doily 199:-

Canadian Kaleidoscope Doily 199:-

Oriental Butterfly Doily 149:-

Waltzing Matilda Lace Doily 199:-

Celtic Fire Doily 199:-

Heart to Heart Doily 249:-

Butterfly Bundles 249:-

Det finns även dies som kallas Stitch Tool där man får en perforerad kant längs med ramen som man antingen kan sy efter eller embossa så det ser sytt ut. De är med på en video snutt på Engströms sida. De flesta XL stackers finns också som Little Stackers där den största diesen är ca 9,5cm hög och priserna på dom ligger på 159:- eller 179:- för ett set med 6st dies.

Jag gör en beställning på torsdag eftermiddag och vill man vara säker på att få kunna köpa utav första leveransen får man jättegärna göra en förhandsbeställning. Leveransen väntas in om ca 2-3 veckor.

För att göra en förhandsbeställning så skickar ni mig ett mail till mikaelasscrapin@hotmail.se

Välkomna!

Inga kommentarer: